Mobiltruck levering

Alle priser her på siden er levering I bigbags. Vores egne bigbags produkter leveres med fragtmand med mobiltruck, hvilket vil sige det er muligt at få aflæsset helt ind i indkørslen, hvor vores konkurrenter som udgangspunkt, aflæsser ved fortovskant.  Vær opmærksom på at vi er den eneste have-webshop som ikke opkræver ekstra betaling for mobiltrucklevering.  Forventet leveringstid er 1-6 hverdage.

Vær dog opmærksom på at den anførte leveringstid er vejledende, da der kan opstå situationer som er uden for gruslevering.dk rækkevidde.
Læs mere om vores leveringsbetingelser her. 

Skulle du have brug for en haste levering, tilbyder vi også dag til dag leverancer mod et lille ekstra gebyr.

Express levering

Skal du bruge dine produkter hurtigt, kan du vælge express levering ( leveres til kantsten med palleløfter) Med express levering er dine produkter leveret mellem 1-2 hverdage i hele landet.

 

Tiplevering

Bor du i Nordjylland/Midtjylland kan du bestille vores produkter som tiplevering. Vi leverer op til 38 tons med egne biler pr. læs. Der er mange penge at spare, hvis du skal bruge større mængder sand, grus, granitskærver, flis, stenmel, topdressing eller lign. og kan modtage det som tiplevering. Læs mere om levering fra Ajstrup Vognmandsforretning på vores hjemmeside www.kaervangmaterialer.dk.

Send os en mail eller ring for uforpligtende tilbud.

Info@kaervangmaterialer.dk

Tlf. 40360969