Standard levering

Forventet leveringstid på standard leverancer er 2-8 hverdage.

Alle priser på bigbags på denne side er incl gratis levering. Med gratis levering er dine produkter leveret med fragtmand med palleløfter til fortovskant eller nærmeste faste belægning. Bemærk at palleløfteren ikke er terrængående og derfor ikke kan køre i feks perlegrus eller ikke fast bund. 

Mobiltruck levering

 Forventet leveringstid mobiltruck leverancer er 2-8 hverdage.

Vær dog opmærksom på at den anførte leveringstid er vejledende, da der kan opstå situationer som er uden for gruslevering.dk rækkevidde, det forekommer dog meget sjældent.
Læs mere om vores leveringsbetingelser her. 

Med mobiltruckleverancer har du mulighed for at få dine produkter kørt helt ind, hvor de skal bruges såfremt der er plads til trucken. Trucken måler 2,6 i bredden og 2,6 i højden.

Kran levering

Har du brug for levering over feks. Hæk, tilbyder vi kranlevering i hele landet. Med kranlevering er dine produkter leveret inden for 4-10 hverdage. Kranens rækkevide afhænger af hvor tungt produktet er. Men ca 10m fra fortovskant.

Express levering

Skal du bruge dine produkter hurtigt, kan du vælge express levering ( leveres til kantsten med palleløfter eller hvor der er fast underlag – feks. fliser) Med express levering er dine produkter leveret mellem 1-2 hverdage i hele landet. Express levering koster kun 138kr ekstra pr. ordre.

 

Tiplevering

Bor du i Nordjylland/Midtjylland kan du bestille vores produkter som tiplevering. Vi leverer op til 38 tons med egne biler pr. læs. Der er mange penge at spare, hvis du skal bruge større mængder sand, grus, granitskærver, flis, stenmel, topdressing eller lign. og kan modtage det som tiplevering. Læs mere om tip levering på vores hjemmeside www.kaervangmaterialer.dk.

Send os en mail eller ring for uforpligtende tilbud.

Info@kaervangmaterialer.dk

Kontor og salg:

Tlf.72494444