Mobiltruck levering

Alle priser her på siden er incl gratis levering I bigbags.  Vær opmærksom på at vi er den eneste have-webshop som ikke opkræver ekstra betaling for mobiltrucklevering, den er incl i prisen her på siden.  Forventet leveringstid mobiltruck leverancer er 1-6 hverdage.

Vær dog opmærksom på at den anførte leveringstid er vejledende, da der kan opstå situationer som er uden for gruslevering.dk rækkevidde, det forekommer dog sjældent.
Læs mere om vores leveringsbetingelser her. 

Med mobiltruckleverancer har du mulighed for at få dine produkter kørt helt ind, hvor de skal bruges såfremt der er plads til trucken.

Express levering

Skal du bruge dine produkter hurtigt, kan du vælge express levering ( leveres til kantsten med palleløfter eller hvor der er fast underlag – feks. fliser) Med express levering er dine produkter leveret mellem 1-2 hverdage i hele landet. Express levering koster kun 39kr ekstra pr. ordre.

 

Tiplevering

Bor du i Nordjylland/Midtjylland kan du bestille vores produkter som tiplevering. Vi leverer op til 38 tons med egne biler pr. læs. Der er mange penge at spare, hvis du skal bruge større mængder sand, grus, granitskærver, flis, stenmel, topdressing eller lign. og kan modtage det som tiplevering. Læs mere om levering fra Ajstrup Vognmandsforretning på vores hjemmeside www.kaervangmaterialer.dk.

Send os en mail eller ring for uforpligtende tilbud.

Info@kaervangmaterialer.dk

Tlf. 40360969