Standard levering ” ved kantsten/fortov”

Forventet leveringstid på standard leverancer er 1-3 hverdage.

Alle priser på bigbags på denne side er incl gratis levering. Med gratis levering er dine produkter leveret med fragtmand med palleløfter til fortovskant eller nærmeste faste belægning. Bemærk at palleløfteren ikke er terrængående og derfor ikke kan køre i feks perlegrus eller ikke fast bund. 

Når du køber bigbags og skal have dem leveret, skal du være opmærksom på at omgivelserne skal kunne holde til tung kørsel og store lastbiler.

Fragtmanden vil levere din ordre på den angive adresse på ordren, de ankommer med pallevogn, hvor dine bigbags stilles ved kantsten eller på fortovet såfremt der er fast underlag (fliser eller asfalt). Fragtmanden køre gerne din ordre ind i din indkørsel, såfremt den er belagt med fliser eller asfalt. Ønsker du levering ind på jeres belægning fralægger vi os alle former for ansvar for ødelagte eller trykkede fliser, kloakdæklser, dræn-riste eller lignende. Grus, græs, jord, granitskærver og lignende kan ikke tilgås med pallevogn, da hjulene sætter sig fast,

 

Mobiltruck levering

Vognmanden har bag på sin lastbil en medbringertruck, ca måler 2,6 meter bred og 2,85 meter høj. 
du skal vælge mobiltruck levering, såfremt at du ønsker at få kørt din ordre ind i fx gårdsplads eller indkørsel hvor belægning er ikke fast, som fx granitskærver, perlegrus mm. 
Mobiltruck levering er den mest effektive leveringsform for fx haveforeninger, sommerhusområder. Her parkere lastbilen ved nærmeste hovedvej, og køre derfra med mobiltruckken din ordre ned til ønsket placering.

Forventet leveringstid mobiltruck leverancer er 2-10 hverdage. Der kan ikke ønskes specifik leveringsdato. Der leveres hurtigst muligt, uden at kunne anvise en nøjagtig leveringsdag og tidsrum.
Vi stiller gerne varerne på områder med græs, fliser osv., men hvis du beder om dette, er det på eget ansvar hvis græsset, fliser, kloakdæksler, dræn-riste eller lignede bliver trykket eller hvis der opstår andre følgeskader.

Vær dog opmærksom på at den anførte leveringstid er vejledende, da der kan opstå situationer som er uden for gruslevering.dk rækkevidde, det forekommer dog meget sjældent.
Læs mere om vores leveringsbetingelser her. 
Bemærk at hverken du som kunde eller vi, modtager Track N’ trace på leveringen.

medbringerlevering                           

 

Kran levering

Vi tilbyder kran leveringer i hele Danmark med undtagelse af “ikke bro-faste” øer som fx Bornholm mm. Har du brug for levering over feks. en hæk, eller hegn, har du mulighed for det ved at bestille en kranlevering. Med kranlevering er dine produkter leveret inden for 4-6 hverdage. Kranens rækkevide afhænger af hvor tungt produktet er. Men ca 10m fra fortovskant og kan løfte maks over ca. 2,5 meter i højden. 
Der er ekstra krav til plads ved kranlevering.
Det er vigtigt at du er opmærksom på at lastbilen skal kunne komme til aflæsnings sted uden forhindringer i form at at skulle bakke “zig-zag”. Tilkørselsvejen til adressen skal minimum være 6 meter bred, og der skal være mulighed for svingning af lastbilen. 
Det er vigtigt at køreunderlaget er stabilt og fast, så kranens støtteben ikke synker ned i underlaget. 

Entreprenør og vognmand | Kærvang Materialer                                      Entreprenør og vognmand | Kærvang Materialer                 

Express levering

Skal du bruge dine produkter hurtigt, kan du vælge express levering ( leveres til kantsten med palleløfter eller hvor der er fast underlag – feks. fliser) Med express levering er dine produkter leveret mellem 1-2 hverdage i hele landet. Express levering koster kun 65kr ekstra pr. ordre.

Med express levering er dine produkter leveret med fragtmand med palleløfter til fortovskant eller nærmeste faste belægning. Bemærk at palleløfteren ikke er terrængående og derfor ikke kan køre i feks perlegrus eller ikke fast bund. 

Når du køber bigbags og skal have dem leveret, skal du være opmærksom på at omgivelserne skal kunne holde til tung kørsel og store lastbiler.

Fragtmanden vil levere din ordre på den angive adresse på ordren, de ankommer med pallevogn, hvor dine bigbags stilles ved kantsten eller på fortovet såfremt der er fast underlag (fliser eller asfalt). Fragtmanden køre gerne din ordre ind i din indkørsel, såfremt den er belagt med fliser eller asfalt. Ønsker du levering ind på jeres belægning fralægger vi os alle former for ansvar for ødelagte eller trykkede fliser, kloakdæklser, dræn-riste eller lignende. Grus, græs, jord, granitskærver og lignende kan ikke tilgås med pallevogn, da hjulene sætter sig fast

 

Tiplevering

Har du brug for en større mængde, er tiplevering en mulighed. Vi leverer op til 38 tons med egne biler pr. læs. Der er mange penge at spare, hvis du skal bruge større mængder sand, grus, granitskærver, flis, stenmel, topdressing eller lign. og kan modtage det som tiplevering. Læs mere om tip levering på vores hjemmeside www.kaervangmaterialer.dk.

 

 

Send os en mail eller ring for uforpligtende tilbud.

Info@kaervangmaterialer.dk

Kontor og salg:

Tlf. 72494444