Mobiltruck Levering

Alle priser her på siden er levering I bigbags. Vores egne bigbags produkter leveres med fragtmand med mobiltruck, hvilket vil sige det er muligt at få aflæsset helt ind i indkørslen, hvor vores konkurrenter som udgangspunkt, aflæsser ved fortovskant. Greenbio muld produkter leveres dog kun med fragtmand med palleløfter.(kantstensleverance)  Vær opmærksom på at vi er den eneste havewebshop som ikke opkræver ekstra betaling for mobiltrucklevering.  Forventet leveringstid er 1-6 hverdage. Skulle du have brug for en haste levering, tilbyder vi også dag til dag leverancer. Det kræver dog du sender en mail eller ringer, hvis du har brug for denne type levering.

Kranlevering

Bor du i nordjylland/midtjylland kan du bestille vores produkter som kranlevering. Kan også leveres løst aflæsset med kran. Kranens rækkevide er 12,5 meter. Send os en mail eller ring for uforpligtende tilbud.

Tiplevering

Bor du i nordjylland/midtjylland kan du bestille vores produkter som tiplevering. Vi leverer op til 38 tons med egne biler pr. læs. Der er mange penge at spare, hvis du skal bruge større mængder sand, grus, granitskærver, flis, stenmel, topdressing eller lign. og kan modtage det som tiplevering. Send os en mail eller ring for uforpligtende tilbud.

Info@kaervangmaterialer.dk

Tlf. 40360969